"Well, I'm gonna get out of bed every morning... breathe in and out all day long.
Then, after a while I won't have to remind myself to get out of bed every morning and breathe in and out...
and, then after a while, I won't have to think about how I had it great and perfect for a while."

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ & ΧΥΔΑΙΑ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ...


H εκκλησία μας που μας αγαπάει και θέλει το καλό μας και μόνο, προειδοποιεί για τους κινδύνους της υγείας, τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής, μέσω του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Το μόνο πρόβλημα το άρθρου είναι πως έχει επικεντρωθεί σε ένα μόνο "κακό πράμα", ενώ παλαιότερα ο Σεβασμιώτατος Μητσοχωριάτης Καραπιπερείμ, τό 'χε πιάσει πιο σφαιρικά...

Ιδού μερικές συμβουλές που είχε δώσει για τους εφήβους μας:

1. Εάν ένα αγόρι αγγίξει το στήθος μίας κοπέλας, το αγόρι θα βγάλει στην παλάμη μυρμηγκιές και η κοπέλα θα χάσει 2 νούμερα cup. Εάν το είχε ήδη μικρό, τ' αντίστοιχα νούμερα θα μετακινηθούν πίσω και θα πετάνε από την πλάτη.

2. Εάν ένα αγόρι αγγίξει τα οπίσθια μίας κοπέλας, το αγόρι θα χάσει την επιδεξιότητα των δακτύλων στα χειριστήρια των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και η κοπέλα θα κάνει περιφέρεια Αττικής.

3. Εάν ένα αγόρι αγγίξει τα γεννητικά όργανα μίας κοπέλας, το αγόρι θα αποκτήσει μόνιμα τεράστια συνθετικά φλούο νύχια και η κοπέλα θα έχει περίοδο 20 μέρες το μήνα και όλες με τα συμπτώματα της πρώτης μέρας.

4. Εάν μία κοπέλα αγγίξει τα γεννητικά όργανα ενός αγοριού, η κοπέλα θα βγάλει κατσαρές μαύρες τρίχες μέχρι κι απ' τη μέσα μεριά της παλάμης, τις οποίες όταν προσπαθήσει ν' αποτριχώσει με οιονδήποτε τρόπο, θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, και το αγόρι θα χάσει τον έναν γεννητικό αδένα, ενώ το πέος του θα γίνει σαν την ουρά του γουρουνιού. Και σε σχήμα και σε μήκος.

Εάν μετά τα ανωτέρω, δεν ιδρώσει το αυτί τους κι επιχειρήσουν και τίποτις άλλα χυδαία και ανώμαλα πράγματα μεταξύ τους, μεγάλα δεινά τους περιμένουν. Πυτιρίδα, πλατυποδία, φθειρίαση, ψαλίδα, φλύκταινες, φαγέσορες, έρπης επιχείλιος/επιδαπέδιος/επίτοιχιος, άφτρες, κριθαράκια, νυχτερινή ενούρηση συνοδευομένη από φρικτούς εφιάλτες, είναι μερικά ενδεικτικά και ουχί περιοριστικά.

Αλίμονο δε, αν οποιαδήποτε από αυτές τις κατάπτυστες περιπτύξεις προκύψει μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Θα τους καεί η motherboard, θα τους ανατιναχτεί το tablet, θα τους χακέψουν το facebook, θα τους μπανάρουν το blog, θα τους συλλάβουν για χρήση torrents, και θα έχουν δυσάρεστη αναπνοή που κανένα σκεύασμα δεν θα μπορεί να υπερκαλύψει. Κι αυτά σε τούτη τη ζωή. Γιατί οι τοιούτοι-ες επιβαρύνουν το κάρμα τους για όλες τις επόμενες ζωές τους. 

Η μόνη σεξουαλική πράξη που δεν έχει επιβλαβείς συνέπειες στην υγεία μας, είναι αυτή μεταξύ επισήμων συζύγων - με θρησκευτικό γάμο φυσικά -  κατά τις ημέρες της ωορηξίας της γυναικός, με μόνο σκοπό την τεκνοποίηση, καθώς εάν υπάρξουν έστω και ψήγματα ευχαρίστης, ενέχουν κίνδυνοι να μην καταφέρει να συλλάβει ή να προκύψει τερατογέννεσις.1 σχόλιο:

 1. Ο/Η Neni άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΠΑΠΙΓΚΟ (άλλη χάρη το βουνό...)":

  reeeeee θα μας τρελλανειςςςς??ανοιξε τα σχολια κι εχω τοσα να πω γι α την τελευταια αναρτηση ....και δες και τα μεηλ σου .απαντησα με χμμμ καποιες μερες καθυστερηση αλλα απαντησαααααααα


  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Πολλοί έχουν πολλά να πουν, κι εγώ τα σχόλια έχω πει πάνω από χρόνο ότι τα κλείνω. Σε 2-3 αναρτήσεις ξέμειναν ανοιχτά από τη δύναμη της συνήθειας. 5 χρόνια πάταγα σκέτο "δημοσίευση", δεν "περνούσα" από τις επιλογές πρώτα να τικάρω τίποτα. Πάει το χέρι από μόνο του. Κι αν προλάβαινε κάποιος να γράψει μέχρι να το πάρω χαμπάρι, το θεωρούσα αγένεια να τα κλείσω εκ των υστέρων.

  Αλλά... αλλά.

  Από τη στιγμή που ζητάς το λόγο για το θέμα, δεν μπορώ να στον στερήσω. Έχεις τα δικαιώματά σου κι εσύ εδώ μέσα!

  Προκαταβολικά να πω μόνο, αφού τελικά δεν θα αποφύγω τον διάλογο, ότι το πρόβλημά μου από το όλον είναι η λέξη "χυδαίο". Ακόμα κι αν ισχύουν οι ιατρικές μελέτες, δεν σώζεται το πράγμα.

  Από τα πάντα μπορείς να κολλήσεις τα πάντα. Αν θέλουν να επιτελέσουν έργο, ας κάνουν ενημερώσεις για ασφαλές σεξ. Η λύση δεν είναι "κόφτε τα όλα γιατί είναι και χυδαία συν τοις άλλοις"... Πήγαν να το συγκαλύψουν με την επίφαση της υγείας, αλλά πάλι καρφώθηκαν...

  Τεσπα... Τ' άνοιξα λοιπόν και θα μείνουν ανοιχτά, μέχρι να πεις ό,τι και όσα θες για το θέμα, ΟΚ?

  Φιλάκια πολλά (πριν τσακωθούμε...)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή