"Well, I'm gonna get out of bed every morning... breathe in and out all day long.
Then, after a while I won't have to remind myself to get out of bed every morning and breathe in and out...
and, then after a while, I won't have to think about how I had it great and perfect for a while."

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Heart-αετός


Απλό είναι.
Το λέγαμε και παιδιά.
"Αμόλα καλούμπα".
(Σαν "άμπρα κατάμπρα" δεν ακούγεται?)
Έτσι.
Αυτή είναι η μαγική φράση.
Και να δεις μετά τι ψηλά που πετάει...

Αν υπάρχει κι ένα φυσηματάκι που και που,
μια μικρή πνοή ανέμου,
ίσα ίσα να λικνίζεται η ουρά,
χορεύει στους ουρανούς...
για όσο...Για όταν θα φύγει το διπλανό προσωρινό player:
Χαρταετός - Μανώλης Φάμελλος
Χαρταετός - Τάνια Τσανακλίδου

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

STAR WAR(DS)

Είπα κι εγώ να δω τι λένε τ' άστρα για το ριζικό μου
τη νέα χρονιά... Δε βγάΝω άκρη...
Πάρτε λίγα highlights από τα όσα ξεσκόνισα,
με τη γνωστή μέθοδο copy-paste:

- Αν ένας Καρκίνος μπορεί να γίνει καρκινάκι, ή ένας Ιχθύς ψαράκι ποτέ μα ποτέ δεν έχει διανοηθεί κανείς να αναφερθεί σε ένα Σκορπιό ως σκορπιούλη γιατί φοβούνται- κι όχι άδικα- ότι η ματιά που θα τους επιστρέψει ο Σκορπιός είναι ικανή να τον στείλει στη Σιβηρία με one way ticket για πάντα. Ήθελα νά ‘ξερα ποιος διαδίδει αυτές τις ανυπόστατες φήμες για τους γλυκύτατους Σκορπιούς, και τους τρέμει ο κόσμος τΖάμπα κι άδικα. Που να τον ήξερα, να τον έπιανα στα χέρια μου τον καρ...λη, να του γ...σω το σόι του π..στη... @@@... ###...

- Ας μιλήσουμε στα ίσα. Μερικές φορές οι σεξουαλικές ανάγκες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους ανθρώπους που η οικειότητα έχει σκοτώσει την επιθυμία. Αν σε τσακώσουν πάντως, κατηγόρησε τη νέα Σελήνη που σε ξεμυάλισε ή τον Ουρανό που σε κεραυνοβόλησε υποκύπτοντας σε κάποιον ή κάποια που δεν έπρεπε- έπρεπε; Μα εσύ δεν είσαι που γεννήθηκες για να λες ΝΑΙ στα απαγορεύεται; Και σου λέω εγώ ότι άμα με τσακώσει, θα προλάβω να μιλήσω κιόλας... είναι δυνατόν να θέλω να είναι my famous last words αυτές οι παπαριές?

- Ο Δίας στους Ιχθείς το πρώτο εξάμηνο του έτους είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο πως θα φέρει ένα νέο έρωτα κοντά σου (ίσως και από το εξωτερικό) Πολλά σήριαλ του Μανουσάκη πρέπει να έχει δει ο γράφων... ή θα κατορθώσεις να αυξήσεις την οικογένεια σου με ένα (ακόμα) απόγονο. ΓΚΝΤΟΥΠ! Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις αυτή την αλλαγή που έρχεται στη ζωή σου. Αντιλαμβάνεσαι πως μπαίνεις σε μία νέα φάση της ζωής σου που θα αρχίσει να φαίνεται μετά από 2-3 χρόνια; Αντιλαβού, σώσον, ελέησον και διαφύλαξον ημάς…

- Η ηλικία δεν αποτελεί σοβαρό εμπόδιο όταν ο Δίας βρίσκεται στο 5ο οίκο σου εφόσον η καρδιά σου λειτουργεί και τα πόδια σου μπορούν να χορέψουν. Άμα βρίσκεται στον 6ο ? Η καρδιά των πιτσιρικάδων χτυπάει σαν μετρονόμος σε εξοντωτικούς ρυθμούς ενώ οι μαμάδες τους είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άρλεκιν, ή οι πατεράδες τους να αρχίσουν το banjee jumping, ή να τινάξουν την μπάνκα του καζίνο στον αέρα. Αν υποψιαστώ πως όλοι αυτοί είναι μέλη της ΙΔΙΑΣ οικογένειας... Κανείς από όσους ζουν τη διέλευση του Δία στους Ιχθείς δεν μπορεί να μην τραγουδήσει στο μπάνιο του δυνατά το I feel love κι αφού δεν υπάρχει τρόπος να κρύψεις τα αισθήματά σου άφησε τα ελεύθερα. Όταν ο Δίας περνάει από τον πέμπτο γενέθλιο οίκο σου η ζωή γίνεται ζωή ζωάρα και αν δεν μπορείς να κάνεις τον κόσμο μια τεράστια σκηνή για να παίζεις τουλάχιστον θα θελες να ήταν ένας τεράστιος παιδότοπος. Ή μάλλον ένα λούνα παρκ για ενηλίκους όπου ο έρωτας, το παιχνίδι, η δημιουργικότητα, το χόμπι, οι εμπνευσμένες ιδέες, τα όνειρα και το σεξ μπερδεύονται γλυκά. Καλά, τόση ώρα λέει, τι θά ‘θελα??? Τι θά ‘θελα, τα ξέρω κι από μόνη μου, τι σκατά ΘΑ ΓΙΝΕΙ δεν υποτίθεται ότι προβλέπει η αστρολογία?
Αυτή η διέλευση συνήθως γεννάει την επιθυμία να βγαίνεις πιο συχνά έξω- στο θέατρο, στο σινεμά, σε συναυλίες, για βόλτα, για ποτό, για φλερτ ή ακόμη να φεύγεις εκτός πόλης για συχνά γουικ εντ. Μιλώντας πιο γενικά η λέξη κλειδί είναι η Απόλαυση- και ναι μερικοί παίρνουν ευχαρίστηση από την ανάγνωση ενός βιβλίου για το ρωμαϊκό δίκαιο και άλλοι βλέποντας όλους τους κύκλους του in treatment, άλλοι τρελαίνονται να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια, άλλοι δουλεύοντας στον υπολογιστή τους, άλλοι σκηνοθετώντας, ερμηνεύοντας, ή γράφοντας. Κι άλλοι εκστασιάζονται με το καινούργιο προϊόν που σκέπτονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Και φυσικά o Έρωτας ubber alles. Ναι, όοοολα αυτά δεν τα είχα ΠΟΤΕ ως ανάγκες ή επιθυμίες, το ξαφνικό θα με βρει στο 2010, όλα τα πρωτόγνωρα μαζΩμένα θα σκάσουν... Πολλοί ερωτεύονται ή μπαίνουν σε μια καινούργια σχέση και σίγουρα οι περισσότεροι θα είναι πιο σεξουαλικά ενεργοί. «Πιο»? «ΠΙΟ»?? «ΠΙΟΟΟΟΟΟΟΟ»??? ΟΚ... Για όσους έχουν ήδη παιδιά τους δίνεται η ευκαιρία για να συνδεθούν πιο ουσιαστικά και σε βάθος μαζί τους. Για τους καθηγητές, τους ηθοποιούς, τους αθλητές, τους ηθοποιούς, τους καλλιτέχνες, τους δημιουργούς τους δάσκαλους και τους χορευτές αυτή η διέλευση σημαίνει επιτυχία κι έμπνευση- κυρίως αν ο ωροσκόπος τους είναι Σκορπιός. Υ.Γ. Εάν διαθέτεις οποιοδήποτε ταλέντο ή σταγόνες δημιουργικότητας βάλτες στο μίξερ και ξεζούμισέ τες. Ούτε λεπτό χαμένο. Όσο για το θέμα των παιδιών έχε πρόχειρο το καπέλο σου και κλείσε ραντεβού στο Ιασώ. Αυτό, δεν μπορώ να κάνω δεύτερη φορά ότι δεν το είδα... Ή μάλλον μπορώ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΩ! "Δεν το είδα, δεν το είδα, δεν το είδα..."


*Θερμές ευχαριστίες στο STARDOME!