"Well, I'm gonna get out of bed every morning... breathe in and out all day long.
Then, after a while I won't have to remind myself to get out of bed every morning and breathe in and out...
and, then after a while, I won't have to think about how I had it great and perfect for a while."

Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Διακοπές στη Γκασμαδία*Το καλοκαιρινό νυχάκι,
απαραίτητο για να μπούμε σε
happy mood

* έτσι την έλεγαν όσοι άκουγαν που θα πάμε. Και κάτι για (γ)κασμάδες, επίσης. Δυστυχώς αυτή η άποψη επικρατεί στους περισσότερους για την Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Η ΛΗΜΝΟ. Είτε έχουν πάει φαντάροι οι ίδιοι, ή φίλοι τους, ή συγγενείς τους, ή ακουσαγιακάποιον... Και την καταδικάζουν ερήμην. Εμείς δεν μασάμε... και ξεκινάμε!
... και ποδαρίνι βεβαίως βεβαίως ...

Στα διάφορα που διαβάζαμε στο διαδίκτυο πριν ξεκινήσουμε, κάπου είχε δει ο Π. κάποιον να λέει ότι "Στο λιμάνι της Λήμνου κλαις κι όταν φτάνεις κι όταν φεύγεις! Όταν φτάνεις επειδή λες "που ήρθα Παναγία μου!", κι όταν φεύγεις επειδή ... ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ!".

Δεν απέχει και πολύ από αυτό που ζήσαμε. Θυμάμαι όταν την είδαμε από το καράβι, να με αγκαλιάζει "έντρομος" και να μου λέει: "Πού σ' έφεραααα????". Αλλά εγώ γελούσα κι έλεγα: "Πρώτον, δεν "μ' έφερες", αλλά "ήρθαμε", ήταν και δική μου επιλογή, και δεύτερον, θυμάσαι αυτό που διάβασες σ' εκείνο το φόρουμ? Άσε να δούμε...". Έπεσε πολύ γέλιο πάντως, με διάφορες ατάκες σ' αυτό το κλίμα. Είναι ομολογουμένως αρκετά σκιαχτικό αυτό που βλέπεις. Σεληνιακό τοπίο. Κι αν φρικάρει ο τουρίστας, δεν θέλω να διανοηθώ τι νιώθει το φανταράκι.Λίγα μέτρα από το δωμάτιό μας.
Καθόμασταν εδώ...... και βλέπαμε αυτό!

Η πρώτη εξόρμηση φυσικά ήταν στην πλησιέστερη παραλία, τα Ρηχά Νερά. Η μία εκ των δύο της πρωτεύουσας/λιμάνι, της Μύρινας. Η άλλη, είναι ο Ρωμέικος Γυαλός. Πιο κοσμική, με το νάιτ-λάιφ, φαγομάγαζα, ποτομάγαζα, νυφοπάζαρο, ξέρετε... Οπότε μια χαρά μας έκατσε που ήμασταν πιο κοντά στα Ρηχά Νερά. Ωραιότατη παραλία, συμπαθητικό beach-bar, τέλεια νερά και... ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ θέα με ασύλληπτο ηλιοβασίλεμα φάτσα-κάρτα!

Η πόλη, γραφική, με αρχοντόσπιτα τύπου καπετανόσπιτα κατά μήκος του Ρωμέικου Γυαλού, συν τα προαναφερθέντα μαγαζιά. Στο πλάι δεσπόζει το κάστρο, στο οποίο θα αναφερθώ αργότερα. Σε έναν κάθετο προς τον παραλιακό δρόμο, υπάρχει η "αγορά" με τα γνωστά τουριστομάγαζα, αλλά όμορφος και με συμπαθητικά μέρη για άραγμα. Εκεί βρήκαμε κι ένα "πρωινάδικο" που τσακίζαμε πάμφθηνα μπουγατσοτέτοια. Φανταστική πίτσα επίσης. Κάτι κομματάρες ΝΑ με το συμπάθειο, σε εξαιρετικές τιμές. Σκάγαμε τσάμπα.

Γενικώς φάγαμε πολύ καλά και σε καλές τιμές, με εξαίρεση το χαράτσι που κόβανε σε ούζα/τσίπουρα/τέτοια. Μα 6,50 ευρώ το καραφάκι, ρε παιδιά??????? Χεσούς Κρίστο!!! Ενώ η πιατελάρα με τα μύδια τα αχνιστά έχει 7 ευρώ???????? Τεσπα, δεν συνεχίζω τη μίρλα, αλλά μού 'κατσε πολύ στραβά αυτό, και θά 'σκαγα αν δεν τό 'λεγα.ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
(μην πω... ΜΙΡΑΚΟΛΟ!!!)

Ενώ ελπίζαμε να γυρίσουμε το νησί, καθώς είχαμε καρακαταφτιαχτεί από τους οδηγούς που είχαμε μελετήσει, τον ψιλοήπιαμε, γιατί πέσαμε σε νομοταγείς πολίτες, που σε αντίθεση με όλα τα κυκλαδονήσια που έχουμε επισκεφθεί κατά καιρούς, οι Λημνιοί δεν μας νοίκιασαν μηχανάκι με δίπλωμα αυτοκινήτου. Νόου νόου νόου, έπρεπε να έχουμε δίπλωμα για μηχανάκι. Μετά το πρώτο σοκ, νοικιάσαμε ποδήλατα μην χάσουμε τη μέρα, και πήγαμε μέχρι το Πλατύ, που ήταν κοντά και ψιλοίσιωμα ως διαδρομή, καθότι δεν είμαστε για ανηφόρες κλπ. Όχι ότι πάλι δεν ψόφησα, εγώ η αγύμναστη, αλλά τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, με πήγαινε το ποδήλατο, δεν το πήγαινα εγώ. Αν είχε κι άλλες ανηφόρες ή ανηφόρες με μεγαλύτερη κλίση, απλά θα είχα εκτός από το σαρκίο μου και την τσάντα της θάλασσας, να κουβαλάω και το ποδήλατο...

Το Πλατύ, πολύ χαριτωμένο, αλλά στα ήδη γνωστά μας πλαίσια από την "δικιά μας" παραλία: Αμμουδιά, καθαρά καταγάλανα νερά, beach bar, κλπ. Κάπως έτσι, αλλά στο πιο χάι του, είναι το Θάνος, λίγο πιο δίπλα από το Πλατύ, αλλά εκεί δεν αξιωθήκαμε να πάμε μέρα, τό 'δαμε στα πεταχτά, ένα βράδυ, σε μια επιστροφή από αλλού. Γιατί τελικά, αποφασίσαμε να νοικιάσουμε για 2 μέρες αυτοκίνητο, δεν έλεγε να κάνεις 20 ώρες ταξίδι, για να δεις μόνο τη Μύρινα, ρε πούστη μου! Ε, έτσι τα σκάσαμε στο τουτού, αλλά... χίλιες φορές χαλάλι!!!Το τουτού μας στη μέση του πουθενά

Για τις δύο μέρες που θα είχαμε μέσο, οργανώσαμε δύο διαδρομές, προσπαθώντας να δούμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Δυστυχώς την πρώτη μέρα, δεν μας ήθελε. Χάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της, βολοδέρνοντας στα όρη στ' άγρια βουνά, ψάχνοντας την πουτάνα την Χορταρολίμνη, που λυσσάξαμε να δούμε τα φλαμίνγκος και τ' άλλα πετούμενα που χαζεύαμε στον οδηγό, αλλά... κανείς δεν μας είπε πως το καλοκαίρι δεν έχει καν νερό. Τι περάσαμε... ΤΙ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕ!!!!!!! Ευτυχώς λόγω καλής διακοποδιάθεσης το γελάσαμε όσο δεν παίρνει! Και τουλάχιστον βρήκαμε τα υπόλοιπα που είχαμε υπολογίσει, δηλαδή τις υπόλοιπες λίμνες.Φωτό από την Αλυκή.

Η λίμνη, τα βούρλα (χωρίς εμάς)
και τα κοχυλάκια στο γύρω έδαφος.


Μετά πήγαμε για μπάνιο στο Φαναράκι. Έχει δύο Φαναράκια, μικρό και μεγάλο, νομίζω στο μεγάλο κάτσαμε. Πολύ ωραία κι εκεί, όχι τρελλή διαφορά όμως από τις προαναφερθείσες παραλίες. Δεν είναι γαμάτο όμως, που τελικά σε όποια παραλία πας σ' αυτό το νησί, είναι ΤΟΣΟ ωραία?

Το τέλος της διαδρομής εκείνης της μέρας, επιλέξαμε να είναι ο Μούδρος, που θεωρείται η δεύτερη μεγάλη πόλη της Λήμνου. Δεν τρελλάθηκα ρε παιδιά... Είχε ένα ωραίο λιμανάκι, από το οποίο είδαμε κι ένα αξιοπρεπέστατο ηλιοβασίλεμα, αλλά... αυτά. Άφήστε που είχε δύο εστιατόρια όλα κι όλα, άδεια την ώρα που πήγαμε, στα οποία στέκονταν έξω σαν τα κοράκια και μας κοιτούσαν σαν ξερολούκουμα, ποιος θα μας πρωτοπάρει για πελάτες. Ξενερώσαμε και φύγαμε πίσω για Μύρινα.

Η δεύτερη μέρα εκδρομής/εξερεύνησης, ήταν σκέτη αποκάλυψη. Ήταν λόγος για να πάει κανείς στη Λήμνο. Γιατί? Γιατί τα δύο μέρη που επισκεφθήκαμε, είναι απλά ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!! Κυριολεκτώ. Δεν τα συναντάς αλλού. Ούτε καν σε άλλο σημείο στο ίδιο το νησί.

Πάμε αρχικώς να δούμε τις Αμμοθίνες. (Το γράφω με λινκ σε ενημερωτική σελίδα, για όποιον δεν ξέρει τι είναι αυτό). ΔΕΝ - ΕΧΩ - ΛΟΓΙΑ, ΤΟ - ΜΕΡΟΣ - ΔΕΝ - ΥΠΑΡΧΕΙ. Βάζω απλά μερικές φωτό, πραγματικά δεν περιγράφεται αυτό που νιώθεις βλέποντας ξαφνικά ανάμεσα στα τυπικά χαρακτηριστά λοφάκια της περιοχής, να υπάρχει κι ένα κομμάτι Σαχάρα. Με μόνη διαφορά ότι στη Σαχάρα δεν βρίσκεις κοχυλάκια στην άμμο...


Η πλησιέστερη στις Αμμοθίνες παραλία, είναι το Γομάτι. Αυτή, ναι, διέφερε από τις άλλες. Κατ' αρχάς γιατί κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του τοπίου των Αμμοθινών έφταναν ως εκεί, αλλά και γιατί ήταν σε εντελώς διαφορετικό σημείο, από τις άλλες παραλίες. Πρόκειται για το βορειότερο άκρο του νησιού από την Δυτική πλευρά. Στο ανατολικό, είναι κάποια υπέροχα μέρη, με αρχαιότητες, σπήλαια, κ.α. που δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε, κι έφυγα με τον καημό. Το λέω κι αυτό να μου φύγει, και συνεχίζω μ' αυτά που καταφέραμε να δούμε.

Το δεύτερο συγκλονιστικό μέρος, λοιπόν, ήταν το Φαρακλό. (Εδώ δεν βρήκα κάτι ενημερωτικό να σας βάλω λινκ, γαμώτο...). Το μόνο που ξέρω να σας πω από μόνη μου, είναι πως πρόκειται για ηφαιστιογενή πετρώματα, τα οποία έχουν πάρει απίστευτα ασυνήθιστα και πρωτότυπτα σχήματα, και δεν τα συναντούμε ΠΟΥΘΕΝΑ αλλού. Προσωπικά, βλέποντάς τα, ένιωθα σαν κάποιος γίγαντας να έπαιζε με πηλό ή κάποια πόλη να είχε καλυφθεί από λάβα και σήμερα να έφτασε να δείχνει έτσι. Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο, σαν εικόνα προσπαθώ να σας το παρομοιάσω.

Βάζω πάλι μερικές φωτό, αλλά... δεν... τι να... ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ!Τελευταίο σας άφησα το κάστρο. Η μαγεία η ίδια. Απίστευτη θέα, απίστευτο ηλιοβασίλεμα... Και το κλου? ΕΧΕΙ ΕΛΑΦΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Τρελάθηκα! Στην πρώτη απόπειρα ανάβασης, έφτασα μέχρι τα μισά, ένιωσα το έμφραγμα να έρχεται, λόγω της προαναφερθείσας εξαιρετικής φυσικής μου κατάστασης, είπα στον Π. "τράβα βγάλε καμμιά φωτό, να πω κι εγώ ότι το είδα" και γύρισα τα μπρος πίσω. Άραξα σ' ένα κουκλίστικο καφέ στους πρόποδες του κάστρου, ήπια το Κίουι-Σπράιτ μου κι έκανα ότι δεν υπάρχει ο πόνος στο στήθος που κράτησε ως την άλλη μέρα. Έλα όμως που όταν ήρθε να με βρει, μου είπε για τα ελαφάκια και λύσσαξα? Έτσι έγινε και δεύτερη απόπειρα ανάβασης, επιτυχής αυτή τη φορά. Και δεν το μετάνιωσα. Ήταν Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Α!!!Τα ελαφάκιαααα!!!!!!!!


Μια τρελλή καραδοκεί...
Αλλά μέχρι τόσο κοντά τα έφτασε!
Ηλιοβασίλεμα. Ο ορισμός, δηλαδή.


Καλλιτεχνική του Π.
Ο κορμός, που κρύβει τον ήλιο, κι έτσι.
(Καμάρωνε, γι' αυτό την έβαλα! Χιχιχι...)


Αχ, παιδιά...! Από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα που έχω δει. Γενικώς, άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, και με πιάσαν τα γουτσουγουλινέ μου και με πέθανε στο δούλεμα το κωλοπαίδι (ο Π., ποιος άλλος?). Ένα μικρό παράδειγμα, οι δύο φωτό που ακολουθούν: Καθόταν ένα πουλάκι, κι ήρθε μετά κι ένα άλλο κι έκατσε δίπλα στο πρώτο... και κοιτούσαν το ηλιοβασίλεμα... ΝΑΙ ΡΕ, ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ? ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΝΤΑΞ??? Εγώ το λέω, τέρμα!Είχε κι άλλα "πιτσουνάκια" εκεί εκτός από μας...

(όποιος κοροϊδέψει, πέθανε!)

Ορίστε, Άπιστοι Θωμάδες!!!

Τελευταία από το ηλιοβασίλεμα του Κάστρου, αφήνω αυτήν, γιατί έχει κάτι το ιδιαίτερο που θέλω να προσέξετε. Εκεί απέναντι, βρίσκεται το όρος Άθως. Πίσω από εκεί πέφτει ο ήλιος. Κι ενώ η απόσταση δεν επιτρέπει να το βλέπει κανείς, την στιγμή ακριβώς που δύει ο ήλιος πίσω του, είναι ορατό! Τέλειο???


Ο ήλιος παίζει "κούκου-τσα" με τον Άθω.


Πλησιάζουμε προς το τέλος. (Υπομονή Μάγια... αν ζεις ακόμα...). Επειδή ως γνωστόν δεν γίνεται να μην μπουν και Νεγκμίστικες φωτό, μετά το σχεδόν επαγγελματικό οδοιπορικό μας, ακολουθούν τρεις φωτό:Αυτό είναι ένα Ινδιάνικο απολίθωμα,
γνωστό ως "Η Καθιστή Γουρούνα"
και παραδόξως απαντάται σε αρκετά ελληνικά τουριστικά μέρη.
Συμπτωματικά, σε όσα έχω επισκεφτεί.
Τούτη τη φορά κατάφερε κάποιος να το απαθανατίσει.

Για αυτές τις δύο, no further comments, λέμε!!!

Αυτά τα ολίγααααα... (ΣΚΑΣΜΟΣ, ΜΗ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!)

Πριν κλείσω, να σας πω, άμα πάτε, να φάτε σαγανάκι από το Μελίχλωρο Λήμνου. Θα με θυμηθείτε! Τα σπάει!!! Α, και να πάρετε θυμαρίσιο μέλι, επίσης τα σπάει.

Σταυρωτά φιλάκια, και του χρόνου νά 'μαστε καλά, και καλό βαλτεοποιαλεξηθέλετε στο εξής!!!!!!!!! (Ε, ναι, δεν μπορώ ΠΑΛΙ αυτά τα "μη λες χειμώνα", "μη λες φθινόπωρο", "η χρονιά μετράει από Γενάρη κι όχι από Σεπτέμβρη"...)

46 σχόλια:

 1. Όταν πηγαίναμε, βρέθηκα μόνη μου κάποια στιγμή στο κατάστρωμα, ψυχή δεν υπήρχε για λίγο, Έκατσα με τα ακουστικά στ' αυτιά κι έβαλα να παίζει μια λίστα τυχαία.

  Χάζευα τ' απόνερα και τον αφρό, το απόλυτο απέραντο γαλάζιο, τον ουρανό να ενώνεται με τη θάλασσα,μύριζα την αύρα και την ξεγνοιασιά...

  ... κι έτυχε να ακούω αυτό που παίζει δίπλα, αν πατήσετε το play...

  Δεν είναι ΤΟ λατρεμένο, ούτε θεωρώ ότι ταιριάζει τρελλά με την ανάρτηση. Είναι απλά ένα τραγούδι που αγαπώ, κι συνέπεσε να συνοδεύσει μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή των διακοπών μου.

  Την αρχή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://katkag.blogspot.com/2008/09/1-10-2008.html


  Αυτο ειναι το λινκ απο την δικη μου αναρτηση για την Λημνο, πριν 2 χρονια.

  Πολυ ευσυγκινητη εχω γινει, λετε να ξαναειμαι εγκυος;;; :):)
  Νοσταλγησα τοσο πολυ απο τις εικονες σου! Στην Λημνο ηταν οι καλυτερες διακοπες με τον Δημητρη!!! Ειχαμε παει τον Σεπτεμβρη και ηταν λες και μας ανηκαν ολα :)

  Εχει αυτη την αγρια ομορφια, που φοβασαι μηπως βαλουν το χερακι τους καποιοι επιτηδειοι και τα ισοπεδωσουν ολα.
  Δεν μπορω να πω οτι θα μπορουσα να ζησω μονιμα εκει, αλλα μου αρεσε απο την στιγμη που πατησα το ποδι μου.
  Με ειχαν προειδοποιησει οτι δεν εχει την τουριστικη ομορφια που περιμενουμε σε ενα νησι και δεν περιμενα κατι τετοιο.

  Ελπιζω να εφαγες στον Μαντελλα (αυτουδια δοκιμασες;;;;;;) και στο 11 (στα ΚΤΕΛ στην Μυρινα, αυτο το βρισκεις μονο αν σε στειλουν εκει, για ψαρι).

  Μελιπαστο φαγαμε κι εμεις και μας αρεσε πολυ. Και μελι δοκιμασα, αλλα δεν μου αρεσε πολυ. Το Χαλκιδικιωτικο μου φαινεται πολυ καλυτερο( ισως λογω καταγωγης). Δοκιμασαμε και τα βενιζελικα αλλα δεν μου αρεσαν καθολου.

  Στο καστρο κι εγω μονη μου ανεβηκα. Ο Δημητρης βαρεθηκε και με περιμενε σε εκεινη την καφετερεια που λες κι εσυ. Ηταν απογευματακι οταν πηγα, ηταν και Σεπτεμβρης και ημουν σχεδον μονη!! ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

  Για μπανιο πηγαμε κι εμεις σε 1-2 παραλιες και μετα καθομασταν μπροστα στο δωματιο μας, στον Αη Γιαννη τον Κασπακα που μας αρεσε πολυ. Στος Αμμοθινες και στο Φαρακλο δεν πηγα, εκεινη την μερια του νησιου δεν την γυρισαμε πολυ.

  Υπεροχη υπεροχη Λημνος
  θα μπορουσα να γραφω για ωρες!!!!


  -----------------------------

  Περιμενα να εχεις μωβ νυχια......ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΝΩ;;;;;

  Καλως ηρθες Στελλιτσα μου!!!

  Καλο φθινοπωρο :)

  xxxxxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. e δεν ! ποτέ !
  αυτό είναι υπερπαραγωγή !
  και θέλω βραβείο
  1.γιατί το διάβασα ΟΛΟ χωρίς να πηδάω γραμμές
  2.γιατι πολλά τάχα ακούσει και στο προφορικό
  3.γιατί αυτό που σου είπε ΑΦΤΗ στο τηλέφωνο και δεν μου λέτε
  είναι λόγος για ΠΟΛΕΜΟΟΟΟ !
  τρομερές φωτογραφίες ...
  οι πετσοκόφτες , ΟΛΑ τα λεφτά !!!
  και το ινδιάνικο απολίθωμα, αχαχαχα

  όσο για τις ευχές, πες ρε παιδί μου τι σούρχεται !
  εγώ λέω φέτος να τα λέμε ΕΞΩ απο τα δόντια !
  καλά και καλύτερα όλα : φθινόπωρα, μέρες, χειμώνες, νύχτες, ξημερώματα, γαμήσια, μυαλά, ξεμπερδέματα, όλα !


  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !
  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  υγ.ΔΕΝ φαντάζομαι να πρέπει να γράφουμε σχόλια αναλογα σε μάκρος με το ποστ ??????????
  υγ2.όταν δε μπήκα και είδα ότι συνέχιζες και ως σχόλιο την περιγραφή, αχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συγγνωμη λιγο!!!
  στην ερημο πηγες???

  τι κρανιου τοπος ειναι αυτο??
  ουτε δεμενη δεν θα εμενα

  πω πω και γραφικα καφενεδακια!!

  τεσπα


  τωρα το ειδα φευγαλεα
  ακομα δεν διαβασα τιποτα

  Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ???
  ΦΙΛΗ ΣΟΟΥ???

  θα επανελθω και ειναι διαβεβαιωση!!!

  (μα ολο βουνα απο χωμα???)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. εμενα με ξερετε οτι θυμαμαι ..
  σχολιαζω:::)

  δεν μου λες κοριτσακι μου εσυ ??

  με αυτα τα νυχακια κυκλοφορεις η το κανεςι για να με ξεκανεις????

  -για να ξερω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. η φωτο 3-4

  ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!

  μπορω να μη ξαναδιαβασω "μυδια αχνιστα " γιατι τα λατρευω με ουζακι Μυτιληνης ..και δεν ειναι ωρα τωρα???


  βασικα το παν ειναι η καλη παρεα ...
  ::::)))))
  Αυτος ο Π. μπεη ηξερε τελικα που σε πηγε!!!! (σε πηγε κυρια μου
  σε πηγε ακου μαζι ηρθαμε και αλλα τετοια φεμινιστικα!! σε πηγε και στ
  -διαβαζω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. στη φωτο 5 η κοπελιτσα??
  -κορουλα σας????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. αχαχαχα αρχίσανε τα όργανα !
  ξύπνησε η αυτή μεγαλειότης βασίλισσα δυσκολούλα !!!!!!!


  καλησπέρα ντίντι μου :))))


  αμαλίτσα ?
  μην σε διακόπτω !
  συνέχισε ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στελλα θα στο πω

  νομιζω οτι τη δευτερη μερα ειχατε παρει κατι

  καποιο μπουφο
  καποιο τσαι???

  Πας παιδακι μου σε μερος που το λενε Μουνδρο???
  και σου αρεσε και ο κρανιου τοπος!!!

  βρε μπας και ειχες κανεναν αργιλε ???

  τεσπα το αφηνω το γεγονος που εστειλες το παιδι να βγαλει φωτο τα ελαφακια..(μα ελαφακια???)

  και συνεχιζω απο τη φωτο του Π εφεντ!

  καταπληκτικες ολες ...(και φυσικα κυρια μου ειναι συλληψη να κρυβει το κλαδι τον ηλιο)

  αλλα και πρεπει ατο πω

  -και καταπληκτικο μπουστο!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. -εσυ Μελαγια θα πηγαινες σε μερος που το λενε Μουνδρο?????


  μετα φταιω εγω???

  τις ερημιες τις ειδες??

  εκει αν πεθανεις το μεσημερι θα σε βρουν το βραδυ σκελετο απο τα κορακια!!!

  -τις τζιγκρες???????


  Ντη κι εσυ για το ιδιο νησι λες????

  πφφφφφφφφφ

  εγω σας το χω ξαναπει δεν τα μπορω να νησια ολα ιδια μου φαινονται αλλα οκ ο κ


  η δεινη περιγραφη της στελλας
  με εχει ξεσηκωσει τωρα για μυδια αχνιστα και βουτια στα βαθια...

  Αντε Στελλι και του χρονου το ιδιο ευτυχισμενη και καλυτερα (εχει???)

  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. χωρις πλακα υπεροχες φωτο
  και υπεροχες διακοπες...

  πρεπει να περασες Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α !!!!

  αλλα πες μου ...
  τα νυχακια αυτ α
  δεν τα λυποσουν μεσα στο νεροοοοοο????????

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!
  ΘΕΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ναι ναι το μπούστο ΓΡΑΦΕΙ !!!!!!!!


  τώρα που είδα και τις φωτογραφιες
  αυτοί οι αμμόλοφοι μου θύμισαν την νάξο ...
  πολυλατρεμένο μέρος .
  νόμιζα ότι μόνο εκεί υπάρχουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. δεν είναι όλα ίδιαααααα !!!!!

  κοίτα εγώ αντέχω όλα τα τοπία
  φτάνει να 'τελειώνουν' κάπου με θάλασσα .
  δεν μπορώ το ατέλειωτο της πεδιάδας/βουνών .
  όσο όμορφα και νάναι τα βουνά
  θέλω το μάτι λίιιιγο κάπου να βλέπει θάλασσα ...
  αλλοιώς με πιάνει κλειστοφοβία .

  (το ακριβώς ανάποδο απο σένα τάλι ε?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @Dee Dee

  Καλώς τη μου! Θα μπω "αργοτέρως" (που λέει και η Μάγια) να δω τη δική σου!

  Αχ πως τον νιώθω τον δόλιο τον Δημήτρηηηηηη...! Αλλά με τη δεύτερη, τα κατάφερα! Και, ναι, απόγευμα λέει, και για να μην σε ψήνει ο ήλιος κατά την ανάβαση, αλλά και κυρίως, για να δεις το ηλιοβασίλεμα και την θέα από εκεί πάνω!

  Από τον Κάλπακα περάσαμε, και κάτσαμε κάπου να φάμε, αλλά ήταν η πιο απογοητευτική εμπειρία όλων των διακοπών και δεν την ανέφερα γιατί θα ήταν άδικο για το νησί ν' αφήσει τέτοιες εντυπώσεις.

  Γιατί ρε δεν σου άρεσααααν????? Λουλουδάκια και πεταλουδίτσες... Αν δεν τα κάνω στις διακοπές, πού θα τα κάνω, στο γραφείο?????? (την περίπτωση να μην τα κάνω ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν την πιάνω, νταξ???)

  Φιλιά πολλά Ντηντόνι, καλό φθινόπωρο και σε σένα, και... με το καλό το δεύτερο μπεμπέ, αν έπεσες μέσα στην μαντεψιά σου! Χαχαχααα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. re συ Μαγιουλι...


  αυτα στα νυχια ειναι χαλκομανιες ετσι????

  -δεν μ πορει να υπαρχουν στα αληθεια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @Μάγια

  Είδες, είδες, τον ασυγκράτητο είχα!!!
  Μα πέρασα ωραία, αφού...

  Μέσα σ' όλα όσα είπες, όλα ΚΑΛΑ, και προπάντων... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  Υ.Γ. Όχι, μη σκιάζεσαι, τα χάιλάιτς τα έπιασες, δηλαδή το Ινδιάνικο Απολίθωμα και τους Πετσοκόφτες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. επισης Στελλι

  εχουμε ιδιο βραχιολακι με κοχυλακια

  (αλλα ως συντηριτικουκλα εγω το φοραω στο χερι!!!
  -στο ποδι εχω μονο την αλυσιδιτσα μου)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. χριστε μου τι λεει

  ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΝΤΗ?????


  παλι θα διαλεγουμε δωματια?????
  κουδουνιστρε και φωτιστικα

  και καροτσια τριαξονικα???

  καλε δεν σου ειπα να περιμενεις λιγα χρονια??


  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. εγώ λοιπόν φέτος
  το πέρασα στην μύτη το βραχιόλι
  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ !
  ε μα πια !  τι λες τώρα? χαλκομανίεεες ?
  όχι βέβαια !
  είναι ζωγραφιστά ΤΕΣΣΕΡΙΣ ώρες .


  και καλά χριστούγενναααααααα
  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. τεσσερις

  τεσσερις


  ειπες τεσσερις


  ΛΕΓΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @Τάλισκερ

  1. Όχι, δεν πήγαμε στην έρημο, μανδάμ, απλά είχε ΚΑΙ έρημο εκεί που πήγαμε!

  2. Η μικρούλα στο ποδήλατο είναι η εγγόνα μου.

  3. Με τα νύχια αυτά, και κυκλοφορώ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ ΚΙΟΛΑΣ!!!

  4. Κι εγώ θέλω μύδια αχνιστά τώρα που το μελετήσαμε...

  5. Δεν είμαι φεμινίστρια, ακριβολόγος είμαι.

  Άλλες απορίες???

  Υ.Γ.περί 3-4 φωτό: (Μα είδες τι ωραία??? Και κάθε μέρα σ' αυτήν την παραλία να ήμουν, πάλι ωραία θα είχα περάσει!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. τι έχασα ?????
  πλέκει κουβέρτες η τάλι μας ?
  θάχουμε κι άλλη γλύκα ???

  αααααααααααααα
  τώρα ποτ το θυμήθηκα :
  όλα αυτά τα χιλιορομαντικά τα ονουρικά και σεχραζατικά με τα γουτσουγούδικα
  ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ???????


  είμαστε καθόλου καλά ??????

  εντάξει κυρία μου !
  κι άλλοι είδαν την δύση
  αλλά δεν κάμαν έτσι !!!!!!!!!

  απαπααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΕΧΕΙ αναμεταδοση του Γαμου!  ολιγων λεπτων σιωπη!!!!

  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. και συ
  κοτζάμ βασίλισσα ΕΔω
  κι ο γάμος ΕΚΕΙ ??????????????


  τς τς τς


  πάει... χάλασε ο κόσμος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @Μάγια Τάλισκερ

  Σοβαρά τώρα, ευχαριστώ για τις ευχές, και ανταποδίδω!!!

  Άντε, κάθε "του χρόνου" και καλύτερα να περνάμε!!!!!

  (το μπούστο, το αντιπαρέρχομαι γιατί ντρέπομαι... αλλά εσείς πείτε κι άλλα άμα θέλετε, σας αφήνω...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. μα

  τι

  υπέροχο

  μπούστο

  λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  και το εννοούμε !
  --------------------------------
  καλή λεφτερία είπαμε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ουπς, σας αφήνω προς το πραόν γιατί είμαι σε δανεικό λαπιτόπι, και μου το ζητάνε!

  ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ!!!
  ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΛΕΜΕ?????

  ΠΦ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΝΑΙ ΣΩΣΤΆ ...
  ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ !
  ΜΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΓΆΜΟ ΣΕ ΝΗΣΊ ΧΩΡΊς ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΉΣΟΥΝ ΠΡΏΤΑ ????????

  τι να πω πια ...
  πού πάει αυτος ο κόσμος ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Σας εχασα

  1. Δεν ειμαι εγκυος .....εγω στον γαμο μου θα γινω τυφλα και θα χορευω μεχρι το πρωι, νταξει;;;;


  2. Ποιος γαμος;;;; Εγω αργω....εσεις για ποιον λετε;;; Παντρευτηκε ο Ονουρ (μπεη/αφεντ) να ησυχασουμε μηπως;;; (Το βλεπω κι εγω συχνα πλεον.... μεταξυ μας ετσι;;;; ειναι που θα "εκοβα" την τηλεοραση...)

  3. Στελλα μου..... ναι, εγω ειχα την επιλογη να μην ανθισουν καθολου τα νυχακια σου στο μυαλο μου. Ενα σκετο ομορφο μωβουλι φανταζομουν.... αλλα αν το καμαρωνεις κιολας...καμαρωνω κι εγω ....Αληθεια :):):)

  4. Ταλι μου στην δευτερη εγκυμοσυνη σας θελω οργανωμενες.....
  τριαξονικο καροτσακι εχουμε....και το καλο που του θελω να βγαλει τα λεφτα του και να μη χρειαστει να παρουμε αλλο!!! :)
  Σιγα μην περιμενω.... μετα τον γαμο θα αρχισουν τα εντατικα.... με τοση βοηθεια εγω θα περιμενω να περνουν τα χρονια;;;; :) [ Δεν φανταζεστε ποσο υπεροχη γινεται η μπεμπα μου!!!!!]

  Καλε πολυ χαιρομαι που γυρισατε :):) Ειχα αρχισει να βαριεμαι να βολοδερνω μονη στο μπλογκοχωριο :):)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ... τι μου θύμισες φιλαράκι?
  Δεκέμβρης του '84 του Αγίου Νικολάου προσγειώθηκα σ'αυτό το νησί, στο μόνο που κατάφερε ποτέ να με ταρακουνήσει άνεμος, το μόνο ελληνικό νησί που έχω δει με χιόνια...
  Τελικά παρά τις απίστευτες αντιξοότητες, έφυγα μετά από πολλούς μήνες γεμάτος από το νησί, εμπειρίες, γαλάζιο, ψάρια και θαλασσινά, ούζα και κρασιά...
  Έχω υποσχεθεί να ξαναπάω, και σήμερα μ'έψησες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Να ένα νησί που αξίζει προφανώς (και εμφανώς) να επισκεφθούμε!

  Υπέροχες φωτογραφίες, το Φαρακλό..όλα τα λεφτά!!

  ("Γκατζολία" λένε τη Θράκη οι φαντάροι (για ρίξε μια ματιά εδώ για του λόγου το αληθές!)-αδίκως βέβαια..)

  Καλό...υπόλοιπο χρονιάς θα πω εγώ, με ωραίες αναπολήσεις!

  Καλώς βρήκα το blog σου!
  :-)

  (..ωραίες πληροφορίες και φωτό για Λήμνο και εδώ)

  (..οι στρίντζες μεγαλουργούν-και μαζί και μόνες! ..χμ...ένα λαϊκό άσμα μου θύμισα τώρα..!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Τέλειες διακοπές σε ένα από τα πιο παρεξηγημένα μέρη! Όταν έχεις διαρκώς και ηρεμία και κατάλληλη ποσότητα κόσμου, και σε απόσταση αναπνοής καλές παραλίες, καλό φαγητό, μέρη που ίσως να μην ξαναδείς στη ζωή σου, τι άλλο να θες; Το απολαμβάνει κανείς, και ξεχνάει ακόμα και να... ξυριστεί...!!!

  Τα νυχάκια όλα τα λεφτά στελλί, κλέψαν την παράσταση... Αλλά και η μωβ - γαλάζια μπάλλα...

  Άιντε, και του χρόνου τέτοιας ποιότητας διακοπές...


  Φιλάκια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Εγώ άργησα να μπω αλλά τα κατάφερα!
  Δεν θα ευχηθώ καλό χειμώνα,καλό φθινόπωρο και τα συναφή.(τα σιχαίνομαι.ακόμη δεν στέρευσε το αντιηλιακό μου,δεν στέγνωσε το μαγιό και η πετσέτα μου και θα ευχηθώ αρλούμπες; )

  Στελλί συγχαρητήρια για το οδοιπορικό που κατέθεσες εντός.
  Φαίνεται ότι περάσατε όμορφα,ειδυλλιακά και ούτω καθ'εξής.
  Αν ακόμη αντιμετωπίζεις θέματα στην δουλειά, δεν στέλνεις ένα βιογραφικό στο μεγάλο κανάλι;τρελλές δουλειές θα κάνεις.το πολύ πολύ να σε στείλουν στην μοναδική παραγωγή που προετοίμασαν,στην Σπιναλόγκα της κρήτης για την μεταφορά του Νησιού από τις σελίδες του βιβλίου στην μικρή οθόνη.τύφλα να έχει ο Γρηγόρης(σσ Αρναούτογλου) δηλαδή με τέτοια προσεγμένη δουλειά.
  Δεν χρειάζεται τουριστικός οδηγός για την Λήμνο,έφερες εις πέρας την αποστολή σου.
  Και εις άλλα με υγεία.
  Φιλούνια και χαιρετισμούς στον Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. @Talisker, Maya, Dee Dee

  Πώπω, σας έχω χάσει, όσο δεν παίρνει...

  Τι γάμους, και γεννητούρια, λέμε??? Τι έχω χάσει???????? Η Ντη πάντως, όπως λέει, δεν είναι!

  Το μόνο άσχετο που ειπώθηκε, και δεν με χάλασε, γιατί κολλάει παντού, είναι ο Ονούρ. Παντός καιρού. Μέχρι η μάνα μου γουστάρει, και θυμώνει και με τον εαυτό της επειδή είναι "κωλόΤουρκος". Όταν είναι θυμωμένος και τα χώνει, που ακούγονται ακόμα πιο "τούρκικα" τα τούρκικα, αρχίζει τα "ου να μου χαθείς"! Χαχααααααα!!!!! Αλλά έχει πει και την θεϊκή ατάκα ένα βράδυ βεράντα κατά τις 9 παρά: "Ιιιιιιι, τι ώρα πήγε??? Πάμε γρήγορα μέσα ν' ανοίξουμε τηλεόραση! ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΟΝΟΥΡ!!!!!!".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. @ adaeus

  Κι εσύ, φιλαράκι μου?

  Εμένα ήταν ο ένας αδελφός μου για τουλάχιστον ένα χρόνο εκεί. Αλλά λίιιιγο αργότερα από σένα. '89? '90? '91? κάπου εκεί... Δυστυχώς εκείνος "κράτησε" μόνο αντιξοότητες!

  Από τότε θυμάμαι τα περί Γκασμάδων και Γκατζολίας, που τα λέγανε για την Λήμνο. Αν και η νέα μας φίλη μας ενημερώνει ότι λανθασμένα λέγεται, γιατί αφορά τον Ν. Έβρου. Τι να πω? Δεν είμαι ειδική, ούτε φαντάρος έχω κάνει, τ' άκουγα, τα μεταφέρω...

  Όταν εκπληρώσεις την υπόσχεσή σου, θέλω "αναφορά" μετά, ναι? Ν' ανταλλάξουμε εμπειρίες!!! Είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις ωραία, και αν μη τι άλλο, δεν θα βαρεθείς!

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  Υ.Γ. Να πας οπωσδήποτε με αυτοκίνητο, κι αν δεν το πάρεις να νοικιάσεις. Επίσης αν το αυτοκίνητό σου, δεν είναι από αυτά τα πως τα λένε, που πάνε παντού τέλος πάντων, να το προσέξεις πολύ. Αν και έχει εξαιρετικό οδικό δίκτυο (και ένα καλό του ότι έχει πολλά στρατά), στα "καλά τα μέρη" πας από κακοτράχαλα! Αν δεν θες να σου "ταρακουνηθεί" το δικό σου, μήπως νοικιάσεις ούτως ή άλλως?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. @ new girl on the blog

  Καλώς ήρθες κι από δω!

  Μα είδες τι απίστευτο το Φαρακλό? Και από τις φωτό, δεν το "πιάνεις", θέλει οπωσδήποτε από κοντά. Είναι τόσες οι λεπτομέρειες...

  (Περί "Γκατζολίας", τά 'πα πριν στο φιλαράκι μου από πάνω.)


  Καλό μας υπόλοιπο, λοιπόν, κι ένα ευχαριστώ, και ως Νέγκμα και ως... Στρίντζω! ;Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. @South Of The River

  Καλέ πως τα λες έτσι? Ούτε νά 'σουν κι εσύ εκεί! (Τζάμπα πήγε η μπαλαντέζα...)

  Σ' άρεσαν τα νυχάκια, μάνα μ'? Του χρόνου πάλι... (Ως τότε, το νου σου στη μπάλα, να μου την προσέχεις!)

  Πάντα τέτοια, λοιπόν, αλλά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι του χρόνου για "τέτοιας ποιότητας διακοπές". Κάποιος κάποτε που είχε ακούσει τον καημό μου για χειμερινές διακοπές, μού 'χε τάξει ότι θα με πάει. Και ξέρεις... μην τάξεις σ' άγιο κερί και στην Νέγκμα κουλούρι...

  Φιλιά πολλά!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. @Aurangel

  Τα θέματα ακόμα τα αντιμετωπίζω, και μάλιστα από το κακό στο χειρότερο. Λες να στείλω στο Μέγκα το οδοιπορικό μου, και να προτιμηθεί η Λήμνος στο επόμενο πρότζεκτ τους, μετά τη Σπιναλόγκα?

  (Πλάκα πλάκα, το βιβλίο, αν και "γαϊδούρι" το τέλειωσα σε dt. Καιρό είχα να πιάσω βιβλίο, και να μην θέλω να το αφήσω! Άιντε να δούμε πως το έκαναν σήριαλ... Φαίνεται ακριβή παραγωγή πάντως.)

  Και εις άλλα με υγεία, λοιπόν, καλό καλοκαίρι σε σένα, την πετσέτα σου και το αντηλιακό σου, και θα μεταφέρω τα δέοντα στον Π.!!!

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. πρέπει να πέρασε τέλεια!!! και του χρόνου και του χρόνου. κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το νησί. Επίσης, γκασμαδία είναι νομίζω η Μυτιλήνη και όχι η Λήμνος όπως επίσης Γκατζολία είναι ο Εύρος (στην φανταρίστηκη ορολογία). Τώραμπορεί να τα μπερδεύω τι να πώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. @mahler76

  Επίσης, επίσης!!! (να περνάς τέλεια δηλαδή, όχι ίδια με φέτος... δεν ξέρω πως πέρασες, μην σε καταραστώ, χωρίς να θέλω!)

  Γκασμαδία είναι 100% η Λήμνος, γιατί αυτό δεν έχω να το ακούσω σαν τη Γκατζολία από το 1821 που σας έλεγα ότι ήταν φαντάρος ο αδερφός μου. Το άκουσα αρκετά συχνά φέτος, και λόγω των επικείμενων (τότε) διακοπών μου, και λόγω υιού Ζαγορίτη (που του βγήκε ξινό το φίκι φίκι με τη Τζούλια? ε, εκεί τον έστειλαν!).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ... Γκασμάδες είναι στη Λήμνο (σωστά τα λέει η φίλη)...
  Πάντα πάω με αυτοκίνητο, με δύο παιδιά, μπαγκάζια, κλπ... πως αλλιώς να πάω; ναι και απ'αυτά που πάνε (σχεδόν) παντού!
  Τι σόι συνταξιούχος ορειβάτης είμαι;

  Εννοείται ότι θα έχουμε ανταλλαγή εμπειριών :)))
  xxxxxxxxxxxxxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. @adaeus

  Ευχαριστούμε που μας δώσατε τα φώτα σας, κύριε συνταξιούχε ορειβάτη!  Μια χαρά που έχεις τέτοιο αυτοκίνητο, θα πας παντού, και θα περάσεις τέλεια, είμαι σίγουρη! Και μια που είπες για παιδιά, δεν ξέρω τι ηλικίες είναι, αλλά αν είναι πιτσιρδελάκια, να ξέρεις ότι σε όσες παραλίες πήγαμε, τα νερά ήταν απίστευτα ρηχά, ρίχναμε ποδαρόδρομο στη θάλασσα για να βουτήξουμε! Χαχαααα!!! Οπότε ήταν παράδεισος για τα μικρά, λύσσαγαν!

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...
  Επιτέλους διόρθωσα τον τίτλο!

  Αρχικώς θεωρούσα πως "μικρό το κακό", αφού φαίνεται το λάθος στα σχόλια, κι όταν βρίσκω λάθη, συνήθως τ' αφήνω γιατί τα θυμάμαι και γελάω.

  Αλλά βλέποντας τόσο καιρό μετά να μπαίνει καθημερινά κόσμος επειδή αναζητά "Γκατζολία" και να πέφτει στη Λήμνο... όλο έλεγα να το διορθώσω κάποια στιγμή, να μην τους ταλαιπωρώ/παραπληροφορώ.

  Ε, καιρός ήτανε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή