"Well, I'm gonna get out of bed every morning... breathe in and out all day long.
Then, after a while I won't have to remind myself to get out of bed every morning and breathe in and out...
and, then after a while, I won't have to think about how I had it great and perfect for a while."

Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

Εμμονές: Μπλογκοπαίχνιδο από Τάλισκερ

Θα μπορούσα να γεμίσω σελίδες επί σελίδων. Ξέρω ότι είμαι γεμάτη εμμονές, Σκορπίνα γαρ. Γιατί δυσκολεύομαι τώρα τόσο; Μάλλον αν ξεκινήσω, η μια θα φέρνει την άλλη... Ελπίζω τουλάχιστον!

Όποιος δεν ξέρει τον Ντετέκτιβ Μονκ, χάνει.
Κάπως έτσι θα γίνω πάντως όταν μεγαλώσω...1. Ο τρόπος που ακούω μουσική. Σπάνια θα βάλω να παίζουν διάφορα τραγούδια, εκτός αν έχω ραδιόφωνο. Όταν επιλέγω εγώ, βάζω ένα και πατάω το repeat. Και παίζει συνέχεια. Ασταμάτητα. Μέρες. Νύχτες. (Ναι, δεν το κλείνω ούτε το βράδυ, θέλω να το ακούω και στον ύπνο μου). Μέχρι να κάτσει το επόμενο κόλλημα. Μ' αυτό που ακούτε από δίπλα, κατάφερα να περάσω σε χειρότερο στάδιο. Επειδή το πρώτο μέρος του απλά μου αρέσει, αλλά την αρρώστια την έχω πάθει με το δεύτερο, δεν μπορώ να το βάλω στο repeat να παίζει... Είμαι συνέχεια πάνω από το player και "πηδάω" το πρώτο για να ακούσω κατ' ευθείαν μόνο το δεύτερο μέρος.

2. Τώρα μην ξαναπώ για το Μωβ, αηδία καταντήσαμε...

3. Ένα θεματάκι με την τάξη έχω, αλλά με έναν εντελώς δικό μου τρόπο. Δυσκολεύομαι πολύ να το εξηγήσω. Κάτι με τη συμμετρία και την αρμονία έχει να κάνει, αλλά χωρίς να ξέρω τι υπαγορεύει τους κανόνες. Η ουσία είναι ότι είναι μέσα στο κεφάλι μου, είναι απόλυτα ξεκάθαρο και σωστό, δεν δέχομαι αντιρρήσεις, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΤΕΡΜΑ! Οπότε τραβάω κάτι φρίκες αν μετακινηθεί ένα χιλιοστό ή μία μοίρα το κηροπήγιο στον μπουφέ μου, και αποκλίνει από το "θεϊκό σχέδιο". Μπορεί στον μπουφέ να γράφεις τ' όνομά σου με το δάχτυλό σου στη σκόνη, κάτω να υπάρχουν δείγματα από το μενού της εβδομάδος, σε μορφή ψίχουλων από τον μικρό... Αλλά η στοίχιση... Αλφάδι, λέμε!

3. Στο φαγητό τώρα έχω δύο κολλήματα. Το πρώτο είναι η "τέλεια μπουκιά". Κάθε μπουκιά πρέπει να περιλαμβάνει τη σωστή αναλογία από όλα τα περιεχόμενα του πιάτου. Π.χ. Κρέας με πατάτες ή μακαρόνια ή ρύζι (εφεξής και χάρην συντομίας "συνοδευτικό"). Το πηρούνι θα έχει - φυσικά - κι από τα δύο αλλά το συνοδευτικό θα πρέπει να είναι λίιιιγο παραπάνω από το κρέας, το οποίο είναι πιο "πυκνής" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω) υφής, και μέχρι να το μασήσεις, θα έχει τελειώσει από το στόμα σου το συνοδευτικό. Ενώ πρέπει να υπάρχουν πάντα και παράλληλα στο στόμα απ' όλα. Αν κάτι περισσέψει, απλά δεν το τρώω. Κι ας πεινάω κι άλλο. Αν είμαι σπίτι μου βέβαια και πεινάω, συμπληρώνω από αυτό που τέλειωσε. Το καταλάβατε ή να ξεφτιλιστώ κι άλλο;

4. Δεύτερο κόλλημα με φαγητό. Αφήνω στο τέλος την αγαπημένη γεύση. Την πέτσα από το κοτόπουλο, την καρδιά από το καρπούζι, κοκ. Μεγάλο βαθμό δυσκολίας έχουν το παστίτσιο και ο μουσακάς. Κι αυτό γιατί εμπλέκονται και τα δύο μου κολλήματα. Πρέπει να κόψω μία μπουκιά κάθετα, ώστε να έχω στο στόμα απ' όλες τις στρώσεις, αλλά παράλληλα να βάζω τη λιγότερη δυνατή μπεσαμέλ, ώστε αφού τελειώσω όλο το υπόλοιπο, να μου μείνει στο τέλος σκέτη ξεροψημένη μπεσαμέλ για τη γεύση.

5. Μη με δείτε αν κάποιος τολμήσει να πάρει από το πιάτο μου, λίγο πριν τελειώσω, αυτό που φύλαγα για τη γεύση στο τέλος. Και καλά, "πήρα ένα μεζέ". Δεν ζει και κανένας τους για να σας περιγράψει πως αντιδρώ... Γιατί εννοείται ότι είναι και ο τελευταίος τους μεζές...

6. Το πιο τραγικό, που δεν έχω μούτρα δηλαδή, αλλά αν θέλω να είμαι ειλικρινής οφείλω να το ομολογήσω: Διάκριση δεν κάνω ούτε για το ίδιο μου το παιδί. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θέαμα παρουσιάζω όταν τσακώνομαι με το 6χρονο... "Αυτό είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Έχεις δικό σου!" - "Μα το δικό σου μ' αρέσει πιο πολύ, ρε μαμά..." - "Χέστηκα! Να διάλεγες τέτοιο κι εσύ!" Μα εγώ φταίω ρε παιδιά;;; Μια ώρα στο περίπτερο ή στο σούπερ μάρκετ του το εξηγώ: Πάρε ό,τι θέλεις, όσα θέλεις, αρκεί μετά να μη μου ζητήσεις ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ!" Να μαθαίνει από τώρα το παιδί, ότι άμα πάει να της το πάρει, η μαμά θα γίνει Γκόλουμ και θα το αγκαλιάζει, σφυρίζοντας ανάμεσα απ' τα δόντια της "my precious"...

7. Έχω κι ένα επίκτητο. Δεν φτάναν όλα τ' άλλα... Κάποτε δούλευα με κάποια, η οποία παλιότερα εργαζόταν ως ταμίας σε τράπεζα στον Καναδά. Από αυτήν λοιπόν έμαθα, ότι τα χαρτονομίσματα, έχουν καλή, ανάποδη, πάνω και κάτω. Σαν τα μπλουζάκια. Άπαξ και το έμαθα, είναι αδύνατον να μπουν λεφτά στο πορτοφόλι, αν δεν είναι φάτσα η "καλή" τους και δεν είναι "όρθια". Ήδη είχα από μόνη μου, το να είναι πίσω πίσω τα μεγάλα και να μικραίνουν όσο έρχονται μπροστά. Έμαθα κι αυτό, κι απόγινα.

8. Δεν μπορώ που φτύνουν ή βήχουν σαν να ξερνάνε. Ο εμετός έρχεται σχεδόν αντανακλαστικά. Έχω περάσει μεγάλες φρίκες στη ζωή μου μ' αυτό. Να κρατιέμαι με νύχια και με δόντια. Χαλάρωσα λίγο μόνο όταν αποφάσισα πως αν φτάσω στο μη παρέκει, θα πάω να τα βγάλω όλα πάνω στον υπαίτιο. ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΜΩΣ!!!

9. Το χαρτί στην τουαλέτα πρέπει να είναι με την ελεύθερη άκρη από έξω κι όχι από μέσα. Αυτό.

10. Το νερό για τον καφέ πρέπει να είναι χλιαρό προς ζεστό, και όχι καυτό. Άμα είναι καυτό, χαλάει ο καφές. Άμα είναι εντελώς χλιαρό δεν διαλύεται. Όταν είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία, φτιάχνεται ωραία, αλλά καίει πολύ για να μπορώ να τον πιώ άμεσα. Οπότε μετά βάζω και λίγο κρύο νερό. Αυτό δεν "χαλάει" κανέναν άλλον εκτός από μένα φυσικά που ποτέ δεν πρόκειται να βρω καφέ έτοιμο από άλλον. Πάντα μόνη μου θα πρέπει να τον φτιάχνω. Ποιος θα μπει στη διαδικασία να μου τον φτιάξει; Εύκολα φαντάζεστε ότι ακόμα κι αν μ' αγαπάει κάποιος τόσο, όσο να το παλέψει να τον φτιάξει, μόλις δει τα μούτρα μου στην πρώτη γουλιά, μήτε που θα το ξαναπροσπαθήσει. Τυχερή θα είμαι κι αν δεν μου τον πετάξει στα μούτρα συνοδευόμενο με κανά "αϊ σιχτίρ ανωμαλάρα!!!"

11. Όποιος ψαχουλέψει προσωπικά αντικείμενα τύπου τσάντα, κινητό, pc, και οτιδήποτε σχετικό, καλό θα είναι να έχει κάνει πρώτα τη διαθήκη του και να έχει ενημερώσει τους οικείους του για τυχόν ιδιαίτερες επιθυμίες ως προς την ταφή κλπ.

12. (αυτό πρέπει να το έχω αναφέρει και τότε με τα ελαττώματα) ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΔΙΑΝΟΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΩ;;;;;; (τα παίρνω μόνο που το σκέφτομαι αυτό... το θεωρώ παραπάνω κι από απαράδεκτο... δεν έχω λόγια να το περιγράψω!!!)

13. Ένα τελευταίο που προέκυψε από το προηγούμενο. Ακριβώς επειδή αυτό με τα μυστικά το παίρνω πολύ πατριωτικά - δεν μου παίρνεις λέξη ούτε με φάλαγγα - τσαντίζομαι όταν στραβώνουν φίλοι, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν τους εμπιστεύομαι όταν δεν τους μεταφέρω κάτι που γνωρίζω. Εμπιστεύομαι στους φίλους μου αυτά που αφορούν αποκλειστικά εμένα. Το να κρατάω για τον εαυτό μου αυτά που γνωρίζω για τρίτους είναι θέμα εχεμύθειας και όχι μυστικοπάθειας ή έλλειψης εμπιστοσύνης. Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την... με το συμπαθές αυτό όργανο, τέλος πάντων!

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, κι όσο μεγαλώνω νομίζω πως χειροτερεύω... Χριστέ μου, ΠΟΣΟ να μ' αγαπήσει πια κάποιος;;; Είπαμε, ψάχνουμε κάποιον να μας αγαπήσει όπως είμαστε... Αλλά αν είμαστε κι έτσι, πιο πιθανό είναι να βρούμε έναν μονόκερο, έναν πήγασο, έναν bigfoot, ένα troll..., μη σας πω όλα αυτά μαζί να παίζουν σκάκι με τον Άη Βασίλη...

32 σχόλια:

 1. Την εμμονή με το τραγούδι που παίζει από δίπλα την έπαθα πρόσφατα όταν το άκουσα στην εκπομπή της Χνουδένιας μου. Κι όταν άκουσα στην εκφώνηση να διαχωρίζει το πρώτο από το δεύτερο μέρος, δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο δίκιο είχε, μέχρι που το άκουσα. Είναι για μένα σαν δύο διαφορετικά τραγούδια! Σας βάζω να δείτε τους στίχους, και θα κάνω bold το αγαπημένο μου μέρος.

  I REMEMBER - DAMIEN RICE

  I remember it well
  The first time that I saw
  Your head around the door
  'Cause mine stopped working

  I remember it well
  There was wet in your hair
  I was stood in stare
  And time stopped moving

  I want you here tonight
  I want you here
  'Cause I can't believe what I found
  I want you here tonight want you here
  Nothing is taking me down, down, down...

  I remember it well
  Taxied out of a storm
  To watch you perform
  And my ships were sailing

  I remember it well
  I was stood in your line
  And your mouth, your mouth, your mouth...

  I want you here tonight
  I want you here
  'Cause I can't believe what I found
  I want you here tonight want you here
  Nothing is taking me down, down, down...

  Except you my love. Except you my love...

  Come all ye lost
  Dive into moss
  And hope that my sanity covers the cost
  To remove the stain of my love
  In paper mache

  Come all ye reborn
  Blow off my horn
  I'm driving real hard
  This isn't love, this is porn
  God will forgive me
  But I, I whip myself with scorn, scorn

  I wanna hear what you have to say about me
  Hear if you're gonna live without me
  I wanna hear what you want
  I remember December
  And I wanna hear what you have to say about me
  Hear if you're gonna live without me
  I wanna hear what you want
  What the hell do you want?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ειλικρινα τωρα
  νομιζω οτι ειμαι το πιο αγιο πλασμα του κοσμου!!

  ακομα και τα γκοθ φτερα μου ασπρισαν και η τιαρα εγινε φωτοστεφανο!!

  ΣΤΡΙΝΤΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

  ~~~~~~~~~~~~


  ....με τιποτα δεν αντεχω τον Rice ...τοοση κλαψα!!!τοσος λυγμος ! νο!

  τα ειχα ολα ..ενα φεγγαρι εμμονικο αλλα μια μερα εβγαλα μπιμπικια και τα αδειασα!!

  ειναι ελαττωμα :) εγω φταιω!
  ενθπυσιστηκα και μετα επαθα δυασανεξια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. θελω να σου πω οτι αυτο με τα χαρτονομισματα να το προσεχεις και να μη το κανεις μπροστα σε ανθρωπους.
  μπορει να χαρακτηριστεις.

  επισης γελασα πολυ με το χαρτι της τουαλετας γιατι το εχω κι εγω!!!

  μονο που το εχω στην αναποδη.

  η ελευθερη ακρη στη μεσα μερια.

  αν καποιος το βαλει αναποδα το αλλαζω παντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εσυ Εμπενιζερ μην χαιρεσαι θα μας τα πεις!!

  θα σε καλεσει ο Βασιλιας μου!!!

  κι εσυ Τσουγδω!! ει εσενα μιλαω (και περνω και την πετσα)


  αν θες λλεωω τωρα αν θες επειδη σε αυτον τον πλανητη κατοικουν και αλλοι..

  ανννν θες λεωω

  προσκαλεις και κανεναν χριστιανο να γυρισει στη γειτονια το παιχνιδι

  (ελεος!!!τοση εγωπαθεια)!!!!!!!!!!!

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αν δεν είσαι εσύ φιλενάδα σκορπιός, τότε ποιος είναι?
  Ειλικρινά κάποια από αυτά τα ήξερα.
  Στεναχωρέθηκα και προβληματίστηκα γύρω από το νούμερο 12.
  Ελπίζω το προχτεσινό συμβάν, της τελευταίας εξόδου μας, γύρω από μια συζήτηση, να μην σου αφύπνισε όλο αυτό το άρθρο περί προβληματισμού.
  Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πτυχή του χαρακτήρα σου και πάω πάσο.
  Θα προσέχω περισσότερο από εδώ και εμπρός γιατί νιώθω ότι κάπως σε έθιξα εν μέρει.
  No hard feelings honey!!!
  Angel kiss

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Tελευταιο ποστ ..εφερα και τον πακο με τα χαρτομαντηλα να σκουπιζεσαι απο την πολυ δουλεια ..και επι τη ευκαιρια να πω....

  οτι ΣΤΟ 13 ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αχ θα πεθάαααααααανω!

  όλο χειροτερεύει!

  όπου πάω συμφωνώ
  άρα μαζεύω κι άλλα!!!

  εδώ
  εκτός απο τα χαρτονομίσματα,
  την μουσική στο απόλυτο repeat
  (μέχρι 5-6 φορές πάω την φορά),
  και το μωβ λόγω πολυχρωμίας

  σε όλα τ'άλλα
  είμαι ΑΠΟΛΥΤΩς εναρμονισμένη.
  χουζούρεψα στη εξήγηση σου
  περί γεύσεων και συνδιασμού
  (τάχουμε πει αυτά!)

  πόσο πολύ είμαι έτσι!

  καλά.
  τις ξέχασα αυτές τις εμμονές!!!

  τέλειο ποστ! τέεεεεελειο.
  νοιώθω ακόμη πιο παράξενη!!!!

  αχαχαχα


  YOU

  ARE

  NOT

  ALONE

  .  γαρδούμπες!!!!!!!!!
  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ  αχαχαχα.....


  αχ...


  μην μας βγει ξινό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι σας... Αυτό που διάβασα είναι Στέλλα.

  Εμμονές έχουμε όλοι. Τ' αρχίδια για να τις παραδεχτούμε δεν έχουμε. Άντρες ή γυναίκες! Δεν έχει σημασία. Γιατί συνήθως οι εμμονές δε μας κολακεύουν. Μας δημιουργούν ψυχώσεις...

  Περηφάνια που σε ξέρω, όσο σε ξέρω...

  Τα φιλιά μου σε σένα και στο μωρό σου. Μου λείψατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 1 – 2 – 6 – 9 – 10 -11
  Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ


  επίσης έχω να σημειώσω επιπροσθέτως:

  εμμονή με μυρωδιές: άνθρωπο που δεν «μυρίζει» όμορφα, μου είναι αδύνατον να τον συμπαθήσω… η δική μου εμμονή που αφορά στη μυρωδιά είναι η χρήση της ίδια κολώνιας εδώ και 22 χρόνια!!!!!

  εμμονή με τα άκρα: χέρια + πόδια… απαιτώ να είναι καθαρά & περιποιημένα… νύχι με «πένθος» ίσον στροφή & φύγαμε!!!

  εμμονή με τα χαρτομάνδηλα: σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν είμαι πρέπει να έχω κοντά μου «για ώρα ανάγκης» το κουτί με τα χαρτομάνδηλα (αυτό που το ένα παίρνεις & βγαίνει τ’ άλλο)… τοιουτοτρόπως κι όταν τρώω θέλω μια ντάνα χαρτοπετσέτες από δίπλα just in case!!!! νοιώθω ανασφαλής όταν δεν έχω να σκουπιστώ? ποιος ξέρει?

  άφησα ανέκδοτο για σένα στης mayas περί τουλουμπών!

  τέλος, στείλε μου το άσμα να το «κόψω» στα μέτρα σου… έχω τον τρόπο να το κάνω!!!! κάποια ανώφελα «πηδήματα» ας αποφεύγονται!!!

  φιλιά κωλοτουμπίστικα από τα γέλια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εγώ δεν θα πω ότι είσαι ψυχαναγκαστική, αλλά ούτε και θα το αποκλείσω κιόλας... (πρώτη φορά έρχομαι στο μπλογκ σου και σου τη λέω αμέσως, θα με παρεξηγήσεις κιόλας).... ΟΜΩΣ! Για το καφεδάκι, αν θέλεις να στο φτιάχνω εγω, που σε νοιώθω μέχρι τελευταίας γουλιάς, αφού έτσι τον πίνω κι εγώ... Α! και πρώτα η ζάχαρη στην κούπα ε;

  Ναι ξέρω, καλώς ήρθα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @Talisker

  Εσύ γι' αυτό μας τα βάζεις αυτά τα παιχνίδια!

  Μια με τα ελαττώματα, μια με τις εμμονές...

  Να βλέπεις τα χάλια των άλλων και να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου!

  --------

  Δεν έχω γενικότερο θεματάκι με τον κύριο. Μόνο με το συγκεκριμένο κομμάτι, του συγκεκριμένου τραγουδιού. Ψύχωση, όμως...  @αν ακούς

  Βρε, Λεωνίδα μου... Μ' όλο το θάρρος... Συγνώμη κιόλας.. Απλά επειδή βρήκα κάποιον από το αντίθετο στρατόπεδο, θα ήθελα να μου λύσεις μια απορία... αν θες πάντα... είναι και λεπτό το θέμα... και δεν ξέρω πως να το θέσω κομψά...

  ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ??????????

  Και πάλι συγνώμη...

  (Καλά που δεν συγκατοικούμε εμείς...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @Talisker

  ِΑυτό δεν το λένε εγωπάθεια, μανδάμ!

  Διακριτικότητα το λένε!!! Η οποία με διακατέχει και το απέδειξα περίτρανα με το ανωτέρω σχόλιο προς τον Αν Ακούς!!!!!!!

  Δεν σου μοιάσαμε, να θέλουμε να χώνουμε τον κοσμάκη να διαπομπεύεται για να νιώθουμε εμείς καλύτερα για τα μούτρα μας!!!!
  (Οποιαδήποτε ομοιότητα με μια Negma που είχε κυκλοφορήσει το παιχνίδι με τα ξεφτιλοτράγουδα, είναι απλή σύμπτωση)

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  ΚΑΛΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!  @Aurangel

  Ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε να προβληματίζεσαι. Σε σένα δεν πήγε καν το μυαλό μου, ότι μπορεί να το πάρεις προσωπικά, γιατί ήταν μικρής ισχύος η... έκρηξη! Τον Γιώργο φοβήθηκα ότι μπορεί να νομίζει ότι το λέω γι' αυτόν. Ξέρει αυτός γιατί.

  Διαβεβαιώνω και τους δυο σας ότι δεν αποτελέσατε πηγή έμπνευσης.

  Αυτό είναι κάτι που με κυνηγάει χρόνια με όλους τους γνωστούς και φίλους. Και συνήθως κάπως όπως με σένα και το Γιώργο πάει το σκηνικό.

  Θα γίνει μία στραβή, θα πω ότι "αυτό μη μου το ξανακάνεις, σ' έσφαξα στο γόνατο", θα καταλάβει ο άλλος ότι είμαι λοξή, και ή που θα το σεβαστεί και θα μείνει, ή που θα σκιαχτεί και θα πάρει μαύρο δρόμο.

  Το ότι είστε και οι δύο δίπλα μου, σημαίνει πολλά. Κι εύχομαι να κάνετε το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση. Αν κάτι σας ενοχλήσει ποτέ, να μου το πείτε να το κόψω μαχαίρι. Ξέρετε πόσο ψηλά σας έχω!

  Φιλούμπες!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @Talisker

  Όταν λες σε όλα, εννοείς ΟΛΑ;

  ΟΛΑ ΟΛΑ ;;

  ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ;;;;;

  Κοίτα που έχουμε και τις ίδιες συμπάθειες...


  @maya

  Άσε το ίδιο έχω πάθει.

  Τι ΜΟΝΚ... Κοντεύω να τον ξεπεράσω!

  Αυτό με τη σοκοφρέτα, το θυμάμαι, και ήμουν και η μόνη που σε υποστήριξα αν θυμάσαι!!!!!! Εκεί που σε κράζαν όλοι, βρήκες έναν πολύτιμο, εξίσου ημίτρελο σύμμαχο!!!

  YES
  I'M
  NOT
  !!! EIMASTE POLLOI!!!

  ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  (τελειώνετε κι οι δυο σας μ' αυτό το αστείο, γιατί μου εξαντλούνται τα εις -ούμπα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Κι εμένα μου έλλειψες πολύ!

  Ειδικά μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, θέλω πολύ να σε δω, συνέχεια στο μυαλό μου σ' έχω.

  Σου έστειλα το πρωί κι ένα ΣΜΣ...

  Φιλούμπες κι αγκαλούμπες και να σκάσουν οι οχτροί μας!!!!!!!!!


  @mAuVe

  Εάν δεν ταυτιζόμασταν κι εμείς αγάπη μου... Πάλι να τα λέμε... Σχεδόν spooky είναι μ' εμάς το σκηνικό...

  Συμφωνώ απόλυτα με τις μυρωδιές, και να πω σ' όσους δεν ξέρουν ότι την κολώνια που λες ότι φοράς 22 χρόνια, φοράω κι εγώ εδώ και... κάτσε να υπολογίσω... 17 περίπου!!! Απλά εγώ την "απατάω" λίγο με μια άλλη τα τελευταία 8!!! Τό 'χω δίπορτο!!!!!!!!

  Δεν κάνεις κι εσύ σχετική ανάρτηση;;;; Να μη με λέει εγωπαθή η Ταραντούλα;;;;

  ΟΡΙΣΤΕ, ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!! ΝΤΑΞΕΙ???
  (δεν φωνάζω σε σένα, καρδιά μου, σ' αυτήν φωνάζω...)

  Το άσμα θα στο στείλω πάραυτα! Νά 'σαι καλά!!! Όσο για την ατάκα:

  κάποια ανώφελα «πηδήματα» ας αποφεύγονται!!!

  ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

  Είσαι εσύ μία... Δεν παίζεσαι!!!!!

  Φιλούμπες απαλλαγμένες απ' τ' ανώφελα!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @dimosthenis s.

  Όντως, Δημοσθένη μου, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις... Ειδικά όταν έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεσή μου...

  Τρεις ζάχαρες, μία καφέ, και χίλια ευχαριστώ!

  (Φυσικά πρώτη η ζάχαρη, που διαλύεται ευκολότερα και δεν κολλάει στον πάτο, να τρίβεις μια ώρα με το κουταλάκι, ειδικά στις εσοχές άκρη-άκρη... οκ... το κόβω...)

  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

  (Η Μελάγια θα φάει τα λυσσακά της που μου άφησες μεγάλο σχόλιο!!!!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ


  γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
  γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ  αχ πονάει ο λαιμός μου κολόπαιδα!

  θέλετε και το κουταλάκι σε ειδική θερμοκρασία?

  άκου αγκαλούμπες!
  έχεις ξεφύγει!

  καλούμπες.


  και πούσαι? λαλίστατε?
  μην έρθεις τώρα και μου αφήσεις κανά αστείο,
  σέχω θάψει με το κουταλάκι του καφέ.

  είμαι έξαλλη - όχι με σας -


  γειά σας
  χτυπάτε, χτυπάτε
  να δούμε τι θα καταλάβετε!
  παγάκι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. 1. Και ποιός δεν λιώνει τραγούδι που αγαπάει;

  2. Αγαπώ τα χρώματα αφημένα στα χέρια της maya. Αγαπώ εξίσου το αποτέλεσμα

  3.Γελάω με την τάξη. Είμαι έτσι ακριβώς. Κάποτε ένας φίλος με ρώτησε πως καταφέρνω να έχω 15 χρόνια στην ίδια θέση τα πράγματα του γραφείου μου...

  4. Που να την βρω την εγκράτειά σου. Πρώτα τα τρώω τα αγαπημένα. Φοβάμαι μην χορτάσω και δεν χωρέσουν..

  5. Δεν με πειράζει - πια - να παίρνουν απ το πιάτο μου, εκτός αν είμαι στις στραβές μου

  6. Βρε, παιδάκι είναι, αλλάζει εύκολα γνώμη. Εμένα μου τα παίρνουν όλα και γελούν πονηρά από πάνω.

  7. Φυσικά έχουν καλή τα λεφτά. Είναι ΠΑΝΤΑ όλα στη σωστή θέση.

  8. Εχω δει χοντροκοπιές που πια δεν μου κάνουν αίσθηση. Ανοσία ένα πράμα

  9. Ναι ρε συ! Πες το. Τσαντίζομαι όταν είναι από μέσα.

  10. Σωστή και εδω! Ούτε καυτό, ούτε κρύο. Πωπω αν δεν ταιριάζαμε...

  11. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΄

  12. Σωστή και εδω!!!!

  Νομίζω οι καλύτερες απαντήσεις που διάβασα όσο αφορά τις εμμονές. Μου αρέσει το χιούμορ σου. Στο έχω πει;

  Φιλιά κουκλάρα
  όποιος δεν σε αγαπήσει χάνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. περιττό νομίζω να πω πόσο γέλασα, ειδικά με το 5 και το 6...

  αγάπα τον άλλο με τα ελαττώματά του, δε μας έλεγαν;
  εγώ το είχα τροποποιήσει σε "αγάπα τα ελαττώματά σου και μάθε να ζεις με αυτά. έτσι θα σε αγαπήσουν όπως ακριβώς είσαι".
  και θέλει πραγματικά big κοχόνες να τα παραδέχεσαι. άσε που πολλά από αυτά που ανέφερες δεν είναι καν ελαττώματα ή εμμονές.


  καλή σου μέρα Στελλίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. το απαράμιλλο μπλακ χιούμορ σου που με κάνει τρελό [;] δε θα το σχολιάσω,

  θα πω ότι είναι άλλη μια λίστα εμμονών που διαβάζω…

  και θα πω, ότι αυτό το παιχνίδι θα πρεπε να λέγεται «Ανακαλύψτε τους καλύτερους φίλους σας»

  συνοψίζω: ένα τραγούδι repeat, συμμετρία ασχέτου λοιπού χώρου, προσωπικά αντικείμενα και αλήθειες μέχρι τον τάφο κι οι άλλοι να σε βγάζουν και μαλάκα που δε μίλησες… για τα υπόλοιπα, δε παίρνω θέση, θα εκτεθώ. ανεπανόρθωτα λέμε…

  πολύ φιλι φιλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Θα επανέλθω διαβάζοντας προσεχτικά!
  Λίγο πριν τον Μορφέα μια σφιχτή αγκαλιά, για σήμερα...
  Θα τα ξαναπούμε...
  Κώστας 'The Fuzzy Snail'
  ΥΓ. Ολοκληρώντας το άσχετο του σχολίου μου μου ήρθε στο νου το συγκρότημα The Monks και από αυτούς σου χαρίζω το τραγούδι: Monk Time

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. @maya

  Το κουταλάκι δεν χρειάζεται να είναι σε κάποια ειδική θερμοκρασία... Απλά να είναι από ατόφιο χρυσάφι...


  @αλεξάνδρα

  5. Ούτε εμένα με πειράζει, το αντίθετο. Ίσα ίσα που όταν βγαίνουμε έξω, μ' αρέσει να μοιραζόμαστε πιάτα για να δοκιμάζουμε απ' όλα. Λίντα Μπλαιρ, γίνομαι μόνο άμα μου πάρουν αυτό που φύλαγα για το τέλος, για τη γεύση.

  6. Κι εγώ παιδάκι είμαι!!! (Πλάκα κάνω... Ό,τι και να λέω, όσο κι αν φρικάρω, μάντεψε ποιανού περνάει το δικό του στο τέλος...)

  7. Να κι άλλος που το ξέρει αυτό με τα λεφτά! Ουφφφφ!!!! Νιώθω ήδη καλύτερα...

  10. Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, θα φτιάξει καφέ η μία για την άλλη, πάει;

  Τα τελευταία τα κολακευτικά δεν τα σχολιάζω γιατί κοκκινίζω... Αλλά αν πω πως δεν μ' αρέσει να τ' ακούω θα πω ψέμματα... Φρίσκυς κι αγάπη, δεν θέλουμε όλοι;

  Φιλούμπες και καλημέρες!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @Κωνσταντίνος Π

  Πως είσαι εσύ παιδί μου;;;

  Παίρνεις καμμιά ανάσα που και που;;;

  Μας έχεις λείψει πολύ, καλά κάνεις και περνάς όποτε μπορείς!

  Εγώ γέλασα πολύ με το "κοχόνες"!!! Χρόνια είχα το ακούσω, απ' όταν είχα γνωρίσει μια τρελοΣπανιόλα!!!

  Πάντως είτε ελαττώματα, είτε εμμονές... σ' όποιον αρέσουμε!
  Οι υπόλοιποι... "α μις κοχόνες"!!!!!!!!

  Καλημέρα και σε σένα!!!!!!!!!!!!!


  @mAuVe

  Ουάου, άμεση η ανταπόκριση...

  Για να δούμε και τα δικά σου τα χαΐρια...

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @Γιάννης Φιλιππίδης

  "Ανακαλύψτε τους καλύτερους φίλους σας"

  και συμπληρώνω

  "κι αποφασίστε αν θα συνεχίσουν να είναι φίλοι σας"!!!!!!!!!!

  Κι από μένα πολλά φιλιά και καλημέρες!!!


  @Κώστας "The Fuzzy Snail"

  Τι ωραία... Ξέρεις πόσο ανάγκη την είχα! Και πέρασες να την αφήσεις...

  Πάλι ευχαριστώ να σου πω; Τι να κάνει ένα "ευχαριστώ"...

  Η βροχή είναι που αρέσει στα σαλιγκαράκια;

  Φιλούμπες βρόχινες, λοιπόν!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ...ελαττωματάκια μωρέ ασήμαντα, μη χολοσκάς :)... Εφόσον δεν έχεις σκοτώσει, ξεράσει, τρυπήσει κλπ. κανέναν ακόμη, είσαι στην κατηγορία του πταίσματος!!! Κοινώς μια χαρά :)
  Γι'αυτό συνέχισε έτσι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. και βεβαια μπορω!!!

  εσυ δηλαδη, και με ολο το θαρρος...ετσι αναποδα που το βαζεις...πως το κοβεις με το ενα χερι;

  εχω την εντυπωση οτι το εμαθες στραβα απο μικρη και μπερδεψες το κανονικο με το αναποδο.

  talisker , υπαρχει αλλος κλαψιαρης, χειροτερος, ο james blunt.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. αχ ανακούς ΝΑΙ!

  ειδικά ε΄κει που φωνάζει γιορ μπιουτιφΟλ, γιορ μπιουτιφΟλ!

  αυτό με το Ο δεν το πιανω...

  καλημέρα!

  εστρέλλα μας?
  ξύπνια?
  σε τρεις ώρες θα σε εξετάσω!
  σε τρεις είπαμε!

  χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. @adaeus

  Μην παίρνεις κι όρκο πως δεν έχω κάνει κάτι από αυτά, ήδη...!!!


  @αν ακούς

  Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω λεκτικά... Κανονικά θα έπρεπε να σου κάνω ντεμοστρέισον... Βρε παιδί μου, όπως είναι απ' έξω η άκρη, φτάνει καλύτερα η παλάμη ΚΑΙ να τραβάει ΚΑΙ να κρατάει κόντρα στο στέλεχος για να κόψει. Άμα είναι από πίσω η άκρη, που να φτάσει να γυρίσει η παλάμη να κρατάει και τα δύο;;;;; Εκτός αν οι άντρες που έχετε μεγαλύτερες παλάμες το καταφέρνετε, τι να πω... Πάντως είδες; Κι η Αλεξάνδρα από το δικό μου στρατόπεδο είναι!!! Λες να 'ναι τελικά (άλλο ένα) θέμα ανδρών-γυναικών;;;;

  Περί Blunt: ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ!!! Δεν την αντέχω αυτήν την κλαψομουνίαση!!! Τύφλα νά 'χει ο Πλούταρχος, δηλαδή!!!!!!!!


  @maya

  Κι εσύ με τον Blunt, ε;;; Ε, μα...

  Καλημέρες καλημέρες καλημέρες!!!
  (τρεις, όσες και οι ώρες στις οποίες αναφέρεσαι...)

  Μόνο που... δεν τρίτωσε!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!

  Ωραία μέρα όμως σήμερα... Ντάξει...

  Φιλούμπες!!!!!!!!!!!!!

  (πως μ' αρέσει αυτό που μόνο εγώ, εσύ κι η Κατερίνα, καταλαβαίνουμε τώρα τι λέμε...)

  (ίσως και κάποιοι αναγνώστες των free press εφημερίδων... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΑ!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. βρε νεγκμα μου εισαι απιστευτη!α-πι-στευ-τη :)))
  ανυπομονω να σε ακουσω και να σε δω απο κοντα!!

  οσο για το remember το δευτερο μερος ειναι απιαστο..μακραν καλυτερο σε ολα του. το πρωτο στα ματια μου (στα αυτια μου μαλλον )ειναι για να προετοιμασει το εδαφος..

  φιλια κοριτσακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. @alicia

  Κι εγώ θέλω πολύ να σε γνωρίσω, και θα το κανονίσουμε κάποια στιγμή, μέσω των κοινών μας φίλων, ναι;

  (Για το τραγούδι, εννοείται ότι συμφωνώ!)

  Φιλούμπες!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Για να μην παραπονιέσαι και μου το κοπανάς και γω δεν ξέρω για πόσο...

  Η Στέλλα που όλοι αγαπάμε!!! Απορώ πώς το κάνουμε με τόση (γερο)παραξενιά!!! Ο ψυχάκιας ο ίδιος. Όχι εκείνο, έτσι το άλλο, μην αυτό, κανόνισε να πειράξεις εκείνο, θα φάω μόνο έτσι κλπ κλπ. Χαρά θεού άνθρωπος...!!!

  Φιλιά Στελλί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ποιος μιλάει!

  ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!!!!!!!

  Δυο-τρομάρες-Θεού άνθρωπος!!!

  Εσύ για πόσα χρόνια θα μου κοπανάς τα περί Ρόρυ??????

  Φιλούμπες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή